Enter your keyword

BOXMORE DSP Essentials

Het ``DSP essentials`` systeem is de meest betaalbare telg van de upgrades, maar daarom zeker niet de minste.
Met zijn 6 luidsprekers en de krachtige zeskanaals versterker met geïntgreerde Sound Processor zal hij je zeker weten te bekoren. De luidsprekers achter worden standaard niet vervangen maar wel aangesloten op de zeskanaals versterker
Door het gebruik van de plug & play bekabeling integreert hij zich perfect in uw BMW.

* Prijs met achterspeakers 2.199 Euro

BOXMORE DSP Specialist

Kies voor het DSP Specialist systeem en geniet van de heerlijke, natuurgetrouwe weergave van de BLOX Specialist luidsprekers. Onze beste luidsprekers, bestaande uit hoogwaardige middentoners met een uiterst lineair frequentieverloop over 6 octaven en soft-dome tweeters met een aluminium koppelvolume. Hierdoor is een naadloze overgang tussen de twee drivers mogelijk en staat het geluidsbeeld als een huis, met gedetailleerde muziekweergave zonder scherpe kantjes.

*Prijs met achterspeakers 2.699 Euro

BOXMORE DSP 3D Ultimate

Als alleen het beste goed genoeg is. De luidsprekers achter worden standaard vervangen voor hoogwaardige BLOX Specialist luidsprekers. Verder gebruiken we een krachtige DSP versterker met een continue uitgangsvermogen van maar liefst 940 Watt RMS en een totale harmonische vervorming (THD) van minder dan 0,004 %.
Alles op maat voor u geregeld, zodat je optimaal kan genieten van JOU sound.

Montage

Het monteren van een audio systeem in een moderne BMW is werk voor specialisten. Laat uw BOXMORE Audio Upgrade daarom vakkundig monteren door ons. U krijgt dan bovendien 3 jaar garantie op de totale installatie.